e
Banner

Etiketler: turgut erkeskin



Turgut Erkeskin: Türkiye proje lojistiği için tercih ediliyor


Yayın: 17-02-2016

Turgut Erkeskin / UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı




Havada hız ve verimlilik için E-AWB


Yayın: 18-02-2016
Kategori: Havayolu

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) ve IATA işbirliği ile Turkish Cargo ev sahipliğinde ‘E-AWB uygulaması’ ile ilgili bilgilendirme toplantısı 16 Şubat’ta THY Kargo Binası Mimar Sinan Salonu’nda yapıldı. 




Turgut Erkeskin: Asyaport Türkiye için önemli bir kazanım


Yayın: 04-03-2016
Kategori: Denizyolu

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Mart ayı yönetim kurulu toplantısını Asyaport’ta gerçekleştirdi. 




Dış ticaret ve lojistikte e-dönüşüm



İstanbul Ticaret Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Elektronik Belge Çalıştayı’nda lojistik sektöründe ve dış ticarette elektronik belge kullanımı tartışıldı. 




SOLAS Konvansiyonu’yla neler değişecek?


Yayın: 15-04-2016

Turgut Erkeskin / UTİKAD Başkanı




Denizyolu rekabette en önemli gücümüz


Yayın: 20-06-2016

Turgut Erkeskin / UTİKAD Başkanı




Lojistik sektörü Başbakan’dan beklentilerini açıkladı



Lojistik sektörü temsilcileri, 13 yıllık Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde dev projelere imza atan Binali Yıldırım’ın Başbakan olmasını sektör için büyük fırsat olarak görüyor. Sektör temsilcileri “Ulaştırmacı” Başbakan Binali Yıldırım'ın bu dönemde de vereceği destekle lojistik sektöründeki büyüme hamlesinin devam ettirilmesini bekliyor. 




Paranın ve yükün pusulası: 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi



Kamu- reel sektör - lojistik sektörü üçlüsünü bu yıl yeniden bir araya getiren Türkiye'nin en büyük çaplı organizasyonu 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi'nde 600'ün üzerinde sektör profesyoneli; paranın ve yükün yolunu aradığı global ekonomideki rekabetçi ortamda; Türkiye ve şirketler açısından bir adım öne çıkmanın formülleri arandı, çözüm önerileri tartışıldı. Zirve kapsamında düzenlenen "Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni" ile lojistiği iyi yöneten ve yönlendiren isimler ve şirketler ödüllerine kavuştu. 
 
 




TFA and FREIGHT LOGISTICS


Yayın: 22-09-2017

Turgut Erkeskin / FIATA Vice President




Turgut Erkeskin FIATA yönetimine Senior Vice President olarak seçildi


Yayın: 09-10-2017
Kategori: Lojistik

UTİKAd eski Başkanı ve FIATA Avrupa Bölgesi Başkanlığını halen yürüten Turgut Erkeskin, gerçekleştirilen seçim sonucu FIATA Başkanlık divanına seçildi.